Politique d'expédition

1.Waar vind ik de status van mijn bestelling?

De verwachte levertijd van jouw bestelling staat in de bevestigingse-mail. De verwachte levertijd is vermeld in werkdagen: weekenden en feestdagen worden dus niet meegeteld. Zodra de bestelling wordt verstuurd, ontvang je hierover per e-mail bericht.

2.Uit hoeveel zendingen bestaat mijn bestelling?

Zodra de bestelling wordt verstuurd, ontvang je een e-mail met de track & trace gegevens. Indien de bestelling in meerdere zendingen wordt verstuurd, staan er meerdere track trace links in de e-mail.

3.Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Over het algemeen geldt dat de verzendkosten per pakket €4 bedragen. In sommige gevallen kunnen lichtgewicht items bij elkaar in een doos worden gedaan; in dat geval hoeft er slechts éénmaal verzendkosten te worden betaald. Vanaf 100 euro hanteren we het 'gratis verzending' principe.

4.Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt afgeleverd?

Om te zorgen dat de bestellingen netjes worden afgeleverd werkt Secondbay samen met Bpost. Dez leveren meestal binnen de 1-2 werkdagen.


5.Wat gebeurt er als ik niet thuis ben op het moment dat de vervoerder een pakketje probeert af te leveren?

 

Bpost doet 1 bezorgpoging. Er zal worden geprobeerd het pakket bij de buren af te geven of de zending wordt naar een ophaalpunt gebracht. Houdt de tracking daarom goed in de gaten.


6.Kan ik het afleveradres nog wijzigen?

Nadat de bestelling is geplaatst kan het afleveradres meestal niet meer veranderd worden. Enkel indien men snel handeld kunnen wij deze nog aanpassen. Neem hiervoor snel contact met ons op.

7.Kan ik mijn bestelling op een adres buiten Nederland of België laten afleveren?

Nee, wij leveren alleen in Nederland en België.

8.Kan ik mijn bestelling zelf afhalen?

Dat is mogelijk. Bestellingen kunnen worden afgehaald in Oostakker. Wel enkel op afspraak om 14u of 19u.